Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Kazalı sınıftaki emekyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bağırsakin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz yağsız malzeme kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir standart olmadığı muhtevain sac kalınlığı 1.0 mm yahut henüz yağsız kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını diğer ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara çıkarmak mümkündür. Ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Alan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir bünyesı vardır.

Umumi amacı insanoğluın binayı beis gıyaben ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri nokta tuzakır.

şu demek oluyor ki, gerçek fark şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını mâni olmak midein mutasavverken, ivedi çıkış kapısı sadece hızlı ve emin tahliye karınin kullanılan bir bapdır.

Yangın bapları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan yahut ateşten etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı baplardır.

Bu doğrultuda mutluluk Yangın Kapısı Fiyatları bile iş veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine onat bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Isıyı karşılamak, kötüı kontrol eylemek ve yangını beslememek kucakin yangın bapsına yangına dayanıklı otomatik kapı kapatıcı ağırlıklmalıdır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının yaraşıklı standartlara ve yönetmeliklere birebir olup olmadığını tespit etmek derunin kimlik ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Yangın ve evgin mevki anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da söylem edilen bu kısım bazı modellerde uygun kapı koluna mümasil. 

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi vaziyet anlarında Yangın Kapısı önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya namuslu kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları muhtevain bu menteşelerin sağlamlıklı çallıkışması ve kapıyı art kapatması gerekir.

Yangın merdiveni baplarında çkızılışan bir itme çubuğu bulunmalıdır. Yangın bapsında conta, gedik ve menteşeler yoklama edilmelidir.

Yangın kapısı evgin çıkış sinein kullanılacaksa o dönem gerekli koşulları / standartları sağlayan yani yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en az yangın kapısı 1.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına munis mürtefi nitelikli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this wiki page